13 vjeçari nga Zajmi, një boksier i talentuar

Ai është ende i ri, por ka një talent të jashtëzakonshëm ,Shkruan Klina.info.

Është ky Rexhep Morina nga fshati Zajm i Komunës së Klinës.

Rexhepi ka vetëm 13 vjet, ndërsa e don shumë boksin dhe është mjaftë i veçantë në këtë sport.

Ai momentalisht ushtron në Klubin Dukagjini, ku është ndër më të mirët./,Klina.info/

SHARE