Debat me publikun në Klinë

Si po shpenzon komuna ime në investimet kapitale ?

FTESË E/I nderuar znj/z,……………………………………………………… Ju ftojmë qe të merrni pjesë në

debatin me temën”Si po shpenzon komuna ime në investimet kapitale ?”, ky aktivitetet zhvillohet në kuadër të projektit“Investime Publike me Pjesëmarrje Aktive të Publikut” të cilin projekt e financon INDEP(Instituti për Politika Zhvillimore) e implementon OJQ ZANA Klinë. Debati mbahet me dt 06.05.2019 në Sallën e Kuvendit Komunal në Klinë me fillim në ora 10:30-11:45 Të pranishëm në debat do të jenë udhëheqës të lartë nga Komuna( Kryetari i Komunës z.Zenun Elezaj, Zyrtarë nga Zyra e Prokurimit z,Abaz Foniqi, Drejtori i Urbanizmit z.Lorenc Marleku, Drejtori i Shërbimeve Publike z. Ibër Elezaj dhe Drejtoria e Financave, ekonomisë dhe Zhvillimit z,Aziz Desku , OJQ-të, media dhe qytetarë. Ju lutem konfirmoni ardhjen tuaj deri me dt.03.05.2019 ora 15:00 Email: [email protected] Mob: 044-406-812 Ky projekt mbështetet nga Instituti për Politika Zhvillimore – INDEP