Dalin para gjykatës 48 zyrtarët policorë dhe dy doganierët e arrestuar (VIDEO)

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës janë dërguar 48 zyrtarët policorë dhe dy zyrtarët doganorë që u arrestuan gjatë aksionit “Pika” që u zhvillua të hënën nga Inspektorati Policor i Kosovës, në Gjakovë dhe në Prizren.

Klan Kosova ka mësuar se për pak pritet të fillojë seanca për këta zyrtarë. Ata janë të dyshuar për veprën penale marrje me ryshfet.

Më poshtë i keni dy kronika për më shumë detaje rreth këtij rasti: