Brenda 24 orëve në Klinë, janë raportuar 9 raste të reja me COVID

58

761 të shëruar, 562 të infektuar dhe 13 raste të vdekjes brenda 24 orëve në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 9 persona nga Klina,

Klinë – një rast
Bokshiq – një rast
Jashanicë-një rast
Grabanicë – një rast
Jagod – një rast
Pogragjë – një rast
Sferkë – një rast
Rudic – një rast
Zajm – një rast