Blinera Gashi organizoi panairin e librit në kuadër të Festivalit në Klinë “I Këndojmë Lirisë”

Gjatë këtij edicioni të festivalit folklorik “I këndojmë Lirisë” per here te pare eshte prezantu nje mini panair i librit i cili eshte organiziuar nga nje vajze e re e qytetit tone e cila eshte pronare e biznesit “N’Botë T’Librit” gjithashtu studente.

Ajo eshte Blinera Gashi e cila ka realizuar disa inciativa per komunen tone. Me kete organizim ajo ja ka shtuar madheeshtine festivalit duke promovuar rendesine eleximit.

Te rinje te cilet punojn per te miren e komunitetit duhet te vlersohen dhe Mbeshteten