Blerta Hoti, kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi

Blerta Hoti është zgjedhur kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi, Göteborg

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli përmes një statusi në ‘Facebook

“Dikur azilkërkuese në Suedi, dhe sot e emëruar në një post drejtues pikërisht në Suedi. Blerta Hoti merr timonin e komunës së dytë më të madhe në Suedi, Göteborg. Urime Blerta!“, ka përfunduar Pacolli/