Bledar Berisha më i votuari në listën e PDK-së në Klinë

Dje në Kosovë u mbajtën zgjedhjet lokale.

Gjithsej në 38 komuna, përfshirë dhe veriun, qytetarët votuan për kryetar dhe për kandidatët në kuvend komunal.

Në Komunën e Klinës, nga PDK nga gjinia mashkullore, është Bledar Berisha që mbante numrin 2.

Berisha ka marrë 318 vota.

Ai ka premtuar se do të jetë zëri i secilit qytetar, veçmas i të rinjve.