Blair në presidencë, pritet nga Osmani

Ish-kryeministri i Britanisë së Madhe gjatë kohës së luftës në Kosovë, Tony Blair, arriti në presidencë, ku u prit nga e presidentja e vendit, Vjosa Osmani,

Kjo vizitë vjen me rastin e shënimit të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Pas takimit, Osmani dhe Blairi do t’u adresohen mediave.