Betim Elezaj merr përakhjen e të rinjve të Kijevës: Do të jem zëri juaj!

Partia Demokratike e Kosovës, po merr mbështetje gjithandej për zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit.

Një mobilizim u pa sot edhe në Kijevë, ku të rinjtë e PDK-së u mblodhën në përkrahje të kandidatit të tyre, Betim Elezaj.
Ai u premtoi atyre se do të jetë zë i fuqishëm dhe do të punojë për t’iu krijuar kushte të rinjëve, që mos të mos të kërkojnë punë në shtetet e tjera, pasi që programi Rimëkëmbje do të jetë shpresë për lulëzim ekonomik, veçmas për kompanitë private të cilat u dëmtuan nga pandemia COVID-19./Klina.info/

SHARE