Albin Kurti dhe Glauk Konjufca takohen me disa anëtarë të partisë

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, është takuar sot me disa nga anëtarët e partisë së tij në një ambient të hapur dhe duke respektuar distancën.

Në krahun e majtë të tij është i dyti i partisë Glauk Konjufca, Liburn Aliu dhe disa të tjera,

Fotografinë e ka publikuar Aliu duke mos dhënë detaje për arsyen e kësaj mbledhje.

SHARE