Besim Hoti kujton Enver Malokun në 21 vjetorin e vrasjes së tij

Nënkryetari i Komunes se Klines Besim Hoti ka kujtuar Enver Maloku në 21 vjetorin e vrasjes së tij.

Hoti ka thënë
ENVER MALOKU ISHTE ATDHETAR, dhe PATRIOT

Postim i Hotit

SOT 21-VJETORI I VRASJES HEROIT TË KOMBIT

ENVER MALOKU ISHTE ATDHETAR, PATRIOT, PUBLICIST, SHEF I QENDRËS PËR INFORMIM TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS, DORA E DJATHTË E PRESIDENTIT HISTORIK DR. IBRAHIM RUGOVA.

Enver Maloku dhe qindra atdhetarë, intelektual, veprimtarë, të çështjes kombetare të rreshtuar pas Presidentit Historik Dr. Rugova, themelues të shtetit dhe bartës të funksioneve shtetrore të Republikës së Kosovës, u vranë gjatë dhe pas lufte në prita, në terr dhe pas shpinë. Kjo mënyrë e vrasjeve nga kriminel dhe rrenues të vlerave, tregon fytyren e vërtetë të përfituesve, rrahagjoksave, dhe matrapazëve që demtuan rënd shpirtin e shqiptarëve.

Lavdi jetës dhe veprës së Heroit të Kombit
Enver Maloku !