Bashkësia Islame në Klinë nis aksionin për sofrën e Ramazanit

Bashkësia Islame në Klinë, në prag të Muajit të Ramazanit, vazhdon me aksion për sofrën e Ramazanit për familjet në nevojë.

Vetëm sot janë shpërndarë 280 pako në vlerë prej 30 euro.

Këtë e ka bërë të ditur përmes për Klina.info Hoxhë Blerim Musliu, i cili ka falënderuar të gjithë kontribuesit dhe ata që hapin zemrën, derisa ka premtuar që kjo nismë do të vazhdojë gjatë gjithë Muajit të Ramazanit.

https://youtube.com/shorts/HN4kC1ArOas?feature=share

https://youtube.com/shorts/HN4kC1ArOas?feature=share