Banorët e një fshati në Lipjan dhurojnë 185 doza gjaku për Ditën e Pavarësisë

Banorët e fshatit Kraishtë, Komuna e Lipjanit, të hënën kanë dhuruar 185 doza gjaku. Dhurimi vullnetar i gjakut është organizuar në xhaminë e fshatit në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut, është bërë e ditur në faqen zyrtare në “facebook” të kësaj qendre.

Sipas njoftimit, ky është viti i shtatë që dhurohet gjak në këtë fshat dhe deri më tash janë mbledhur 970 doza.

Dhurimi i gjakut më 17 shkurt është kthyer në traditë, në Kraishtë.