Në Spitalin e Pejës, 133 pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 133 pacientë të prekur me COVID-19.

Sipas njoftimit të spitalit të enjten, 4 pacientë janë në respiratorë dhe 93 në oksigjeno-terapi. 25 prej tyre bëhet e ditur se janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

SHARE