Banoret e Kernicës kerkojn rregullimin e infrastruktures!

Banoret e fshtatit Kernic te Klinë po ankohen për anashkalim dhe diskriminim në baza partiake.
Siç duket njëjtë ka vepruar edhe me një rrugë në fshatin Kerrnic, banoret e kësaj lagjeje janë ankuar për mosinteresim të komunës për rregullimin e rrugës në lagjen e tyre.
Kjo është ankesa e një banori të kësaj lagje.

Kryetari i komunes Elezaj nuk ka ndermarr asgje tek lagjja e Adem Bojaj ne Kerrnice . Rruga afro 2 km e paasfaltuar eshte mirmbajtur nga banoret e ketij vendi ,ndersa kryetari ende nuk ka vepruar asgje per kete lagje ,perderisa ne vendin e tij qdo cep te rruges e ka asfaltuar edhe pa qene ne projekt fare.

SHARE