Bacaj: Asistenca Sociale do të shpërndahet nesër

Pas transferimit të mjeteve financiare nga ana e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, mjetet e ndara për personat me asistencë sociale do të fillojnë të shpërndahen nga nesër.
Për këtë ka njoftuar drejtori i Qendrës për Punë Sociale në Klinë, Ilir Bacaj.
Postimi i tij:

Pas transferimit të mjeteve financiare nga ana e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale gjatë ditës së sotme, Asistenca Sociale do të shpërndahet duke filluar nga nesër, e mërkurë, 30 dhjetor.
Urime festa!

Urime festa!

SHARE