Auto servis “Kastrati” shpall konkurs për punëtorë

Auto servis “Kastrati” në Klinë shpall konkurs pune për 3 pozita.

Një pozitë për punëtor kryesor (të ketë përvojë në servisimin e automjeteve, të jetë i gatshëm për punën nën presion, të jetë komunikativ dhe të jetë kreativ në menaxhimin e punëve)

Dy pozita për praktikantë (të jetë i gatshëm në punën nē grup dhe të ketë aftësi të mira në nxemjen e njohurive profesionale)

Për më shumë na kontaktoni në 043 711 177 dhe 045 643 159

Mund të na gjeni te ura e Klinës.

SHARE