Arrestohet një person në Pejë, ishte dënuar me 6 muaj burg

Stacioni Policor nё Pejë, të martën ka realizuar një urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë.

I dyshuari është ndaluar nga patrulla policore, është verifikuar dhe ka rezultuar person në kërkim me Urdhëresë të Gjykatës.

Personi i arrestuar i cili sipas urdhëresës së Gjykatës ishte i dënuar me burg në kohëzgjatje prej gjashtë muajsh, i njëjti është dërguar në Qendrën Korrektuese ne Dubravë- Istog.

Gjatë periudhës një mujore (15.02. – 15.03. 2022) Stacionet Policore në kuadër të DRP-Pejë, kanë realizuar 62 Urdhëresa të Gjykatës për Vepra të ndryshme kriminale.

SHARE