Arrestohe një burrë dhe një grua në Pejë për marrje me prostitucion

Një burrë dhe një grua janë arrestuar për marrje me prostitucion në Pejë, të hënën.

Në raportin e policisë thuhet se pas intervistimit palët janë liruar dhe se rasti është dërguar në gjykatë për kundërvajtje, transmeton Klina info.

SHARE