Fotografit nga Klina ia vjedhin biçikletën te dera e shtëpisë

Artistit dhe fotografit nga Klina, Dardan Kabashit, dikush ia ka vjedhur biçikletën e tij, të cilën e kishte pasur tek dera e shtëpinë.

Ai ka thënë për Klina.info se rasti ka ndodhur të Marten, teksa këtë e ka paraqitur edhe në Polici.

I njëjti ka kërkuar ndihmën e qytetarëve, që nëse e shohin këtë biçikletë të i lajmërohen. 044806026

Biçikleta ka kushtuar sipas Dardanit 500 euro.