Ambasadori gjerman në Kosovë: Edhe një palë zgjedhje të tjera do të ishin gjëja e fundit për të cilën do të kishim nevojë

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde ka bërë thirrje që jostabiliteti politik në Kosovë të përfundojë,

Ai përmes një postimi në Twitter u shpreh se një palë zgjedhje tjera nuk i duhen Kosovës tani.

“Mendimi im: jostabiliteti i zgjatur politik duhet të përfundojë – Kosova dhe populli i saj meritojnë stabilitet tash! Një palë zgjedhje tjera do të ishin gjëja e fundit për të cilën ka nevojë Kosova tash për tash”, ka shkruar Rohde.