Ambasada e Kosovës në Francë ka një njoftim të rëndësishëm

Ambasada e Kosovës në Francë do të mbyllet nesër, përkohësisht, pas masave të reja të vendosura nga Qeveria në Francë.

Kështu ka bërë të ditur, ambasada përmes një njoftimi në Facebook, ku thuhet se “Ambasada do të vazhdoj të ofrojë shërbime të cilat mund të kryhen nga distanca si dhe të përgjigjet në telefonatat tuaja.“

Njoftimi i plotë:

Ambasada e Republikës së Kosovës në Paris ju informon se për shkak të masave të reja të vendosura nga qeveria franceze për ta parandaluar përhapjen e COVID-19, Ambasada do të jetë e mbyllur përkohësisht për publikun nga nesër 7 prill deri në marrjen e një vendimi të ri nga autoritetet vendore.

Ambasada do të vazhdoj të ofroj shërbime të cilat mund të kryhen nga distanca si dhe të përgjigjet në telefonatat tuaja.

Për rastet e natyrës urgjente, ju lutem të na kontaktoni në numrin emergjent të Ambasadës: +33 (0)6 72 88 10 22