Albena Reshitaj kalon në AAK, Haradinaj ia jep nje pozitë të lartë

Partia e kryeministrit në dorëheqje, AAK, ka mbledhur sot Këshillin Drejtues, ku edhe filluan përgatitjet e para për zgjedhje.
Duke folur për media, nënkryetari i partisë, Ardian Gjini tha se kanë vendosur për formatin e shtabit zgjedhor, e se nga sot ish-ministrja Albena Reshitaj është pjesë e AAK-së. Të njejtës në parti iu është dhënë posti i nënkryetares.

“Aleanca ka vendosur për formatin e shtabit zgjedhor, programin, shtabit në nivel qendror do t;i prijë Blerim Kucit. Në të njejtën kohë e kemi një lajm të mirë Albena Reshitaj është pjesë e AAK-së dhe me vendim të kryesisë është pjesë e kryesisë dhe nënkryetare. Në të njejtën kohë kemi dërguar mesazhe mobilizimi në të gjitha strukturat për përgatitje për zgjedhje që do të bëhen në fillim të vjeshtës.

Është vendosur që kryetar i kryesisë të jetë edhe Bajram Hasani, ish-ministri”, tha Gjini.

Ndërkaq, Ish-ministrja e MMPH-së, Albena Reshitaj ka thënë se është e nderuar që është pjesë e AAK-së.