LOJË SHPËRBLYESE – Programi i besnikërisë te Nora Market

NORA Market & We care kanë vendosur të dhurojnë dhurata për klientët e tyre besnik.

LUAJ DHE FITO

Për pjesëmarrje në programin e besnikërisë është e nevojshme të blihen cilat do dy paketime të Violeta We Care të pecetave higjienike 20/1 ku do të fitoni njënin prej shpërblimeve;

• 5x Komplete Udhëtimi (Valixhe)
• 5x Valixhe të mëdha
• We Care Dhuratave (Deri në përfundimin e sasisë)

Rregullat e lojës:

Në anën e pasme të faturës duhet të shënohen të dhënat personale, adresa dhe nr. i telefonit. Fatura duhet të vendoset në kutinë e paraparë.

Kohëzgjatja prej 10.09 – 10.10.2023.

Ju urojmë fat!

NORA Market & We Care