Alarmante, rruga Klinë-Gjakovë rrezikohet nga një shembje tjetër, pamje nga droni

Një shembje tjetër rrezikohet në rrugën Klinë-Gjakovë.

Klina info ka siguruar pamjet nga droni ku shihet rruga e shembur dhe e ndarë në fshatin Volljakë.

Kujtojmë se kjo pjesë e rrugës është bllokuar gjatë ditës së sotme.

Ndërsa, pas raportimeve, ka filluar punimet për rregullimin e rrugës.