Gllogjan, vidhen dy monumente fetare

Në Gllogjan të Pejës dje persona të panjohur kanë hyrë me forcë në objektin fetar dhe kanë vjedhur dy monumente fetare.

Njëra nga monumentet është gjetur rreth 200 metra larg objektit fetar, e cila ishte e dëmtuar. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

SHARE