Ismet Munishi i ndanë rrugët me Ferizajin, s’bëhet rehat as në Ligën e Parë

Ismet Munishi nuk do të jëtë më trajner i Ferizjit.

Munishi është larguar nga kjo detyrë.

Të njëjtat burime bëjnë të ditur se shumë shpejt klubi i Ferizajit dhe Ismet Munishi do të dalin me njoftim.

Rezultatet e dobëta në ndeshjet e fundit janë një nga arsyet e largimit të Munishit.

Kujtojmë që dje Ferizaji ka pësuar humbje nga Vjosa, me rezultat 2-1