Aksidenti i mbrëmshëm përfundon me fatalitet për doktorrin e mjeksisë familjare të Klinës.

Sot në mesnatë rreth ores 3 ka ndodhur një aksident trafiku në rrugën Kijevë-Malishevë.
Si pasojë e këtij aksidenti Dr.Gjon Gjidoda nga komuna e Klinës ka humbur jetën. Dr.Gjon Gjidoda ka punuar në Qendrën e Mjekësisë familjare në Klinë.
.
Klina info shpreh ngushëllime të sinqerta për familjen dhe gjithë ata që e kanë njohur!

SHARE