EMRUSH XHEMAJLI FTOHET NGA GJYKATA SPECIALE

I ftuari i radhës nga Dhomat e Specializuara është ish-luftëtari i UÇK-së Emrush Xhemajl

Postim i plot Xhemajlit

NJOFTIM

Njoftoj opinionin publik se dje, 24 janar 2020, kam marrë ftesë me shkrim nga Zyra e Prokurorit të Specializuar për të shkuar në Hagë të Holandës në cilesinë e dëshmitarit.
Çka mendoj unë për Dhomat e Specializuara dhe mënyrën e themelimit të tyre e kam thënë publikisht dhe nuk është rasti ta përsëris. Tani mund të them vetëm këtë: Ata deputetë/te të Republikës së shtetit tim që votuan gjykatë speciale, apostafat kundër UCK-së, do ta kenë njollë të zezë ndër breza!
Emrush Xhemajli, Prishtinë 25 janar 2020.

SHARE