Lëvizja VETËVENDOSJE!,Qendra në Klinë bënë homazhe tek shtatorja e Heroit Mujë Krasniqi.

Në përkujtim të 21-vjetorit të rënies së Komandantit Mujë Krasniqi dhe dëshmorëve tjerë të Kombit,për të nderuar idealin dhe veprën e tyre për liri,sot Lëvizja VETËVENDOSJE!,Qendra në Klinë bëmë homazhe tek shtatorja e Heroit tonë Mujë Krasniqi.
P
Lavdi Komandantit Mujë Krasniqi dhe të gjithë të rënëve për liri!

SHARE