Aksident trafiku në Dollc të Klinës

Pasojë e pakujdesisë dhe kushteve të vështirësuara të rrugës pas reshjeve të fundit, në fshatin Dollc të Klinës, në magjistralen Pejë – Prishtinë ka ndodhur një aksident trafiku mes dy automjetesh.Sipas dëshmitarëve okular, në aksident janë përfshirë dy vetura. Konfirmohet se aksidenti ka kaluar me lëndime të lehta dhe me dëme të konsiderueshme materiale.

Policia ka dalë menjëherë në vendin e ngjarjes për te hetuar shkaqet. /Klina info