Aksident tek Interexi në Pejë

Një aksident trafiku në mes të motoçikletës dhe automjetit ka ndodhur tek Interexi në Pejë, gjatë kësaj mbrëmjeje në Pejë.

Aksidenti është regjistruar me të lënduar dhe dëme materiale të konsiderueshme. Policia e trafikut dhe Emergjenca kanë dalur në vendngjarja, ndërsa trafiku është ngarkuar në këtë pjesë të Pejës.