Shkelqim Millaku dhe Agron Bacaj mbështetje të fuqishme nga Volljaka dhe Sferka

AAK po tregon mobilizim dhe po marrim mbështetje për zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit.

Kandidatët për deputet në këtë parti nga Komuna e Klinës, Prof.Dr.Shkelqim Millaku dhe MSc. Agron Bacaj sot u takuan me banorët e fshatrave Volljakë, Sferkë dhe lagje të qytetit.

Takim me banorët e fshatrave Volljakë, Sferkë dhe në lagje të qytetit

“Mbështetja që po merr Aleanca në Klinë, e bënë të padiskutueshme fitoren tonë bindëse e po ashtu edhe suksesin e kandidatëve tanë, si zgjedhja e duhur e qytetarëve për t`i përfaqësuar interesat tonë në legjislativ”,thuhet ndër të tjera në njoftimin e degës së AAK-së në Klinë.

SHARE