Aksident me të lënduar në Pejë

Një aksident trafiku së paku mes tre automjetesh ka ndodhur tek rrethi ish-Shkolla e Lartë Komerciale në Pejë.

Aksidenti është regjistruar me të lënduar dhe dëme materiale të konsiderueshme.

Emergjenca e qytetit dhe Policia e trafikut ka dalur në vendngjarja, ndërsa trafiku është ngarkuar në këtë pjesë të Pejës./