Agron Bacaj dhe Shkëlqim Millaku të pandalshëm, gjejnë mbështetje kudo në fshatërat e Klinës

Dy kandidatët për deputet nga Klina, që janë pjesë e listës së AAK-së po mirëpriten dhe po marrin përkrahje në çdo pjesë të vendit.

Prof. Shkëlqim Millaku dhe Agron Bacaj sot mbajtëm takim me banorët e fshatrave Gllarevë, Rixhevë, Zabergjë, Stapanice, Përçevë dhe Çabiq

Ata shpalosën programin e Aleancës për ruajtje të sovranitetit shtetëror, arsim, shëndetësi, siguri e shtet ligjor.

Me 14 shkurt votoni për:
AAK – 135
1 Ramush Haradinaj
33 Agron Bacaj
54 Shkelqim Millaku
#ForcaeKosovës