Agim Bahtiri ia kris këngës patriotike në tubime

Kryetari i Komunës së Mitrovicës dhe njëri ndër anëtarët më të rinj të Lëvizjes Vetëvendosje, Agim Bahtiri e ka kaluar të dilën nën tingujt e muzikës patriotike.

Kryetari i Komunës së Mitrovicës dhe njëri ndër anëtarët më të rinj të Lëvizjes Vetëvendosje, Agim Bahtiri e ka kaluar të dilën nën tingujt e muzikës patriotike.