Aderime te reja në Nismën e Klinës

Nisma Socialdemokrate është fuqizuar sot edhe me dy anëtar të rinj.Sali Gashi dhe Albert Morina janë dy anëtarët me të rinjë qe i janë bashkuar të mërkurën këtij subjekti politik. Mirëseardhje iu ka uruar Kryetari i degëa z.Muhamet Gashi.

Postim i plote i kryetarit te Nismes Muhamet Gashi

Qe Nisma Socialdemokrate po rritet nuk ka dyshim sepse çdo ditë e me shum po përkrahet nga qytetarët e Klinës.
Kjo e deshmon edhe me antarsimin e dy antarëve të ri
Sali Gashi dhe Albert Morina nga Qeskova e Klinës
#Nismasocialdemokrate 10+
Vazhdojm tutje