KH Dukagjini tërheqet nga Superliga për shkak të kushteve financiar

Postim i KH Dukagjinit

Vendim nga Federata e Hendbollit e Kosovës:
KH Dukagjini është tërhequr nga Superliga për sezonin 2019/2020 për shkak të kushteve financiare dhe vendin e saj do ta plotësoj KH Prizreni.
Gjatë ditëve në vijim do të merret vendim për vazhdimin në Ligën e Parë ose për shuarjen e klubit.
Edhe kësaj radhe me gjithë insistimin tonë drejtuar Komunës së Klinës dhe DKRS nuk arriten që të na ndihmojnë me asnjë cent,as ato qe i kishin premtuar sezonin e kaluar.

Ju faleminderit !