Këta janë tre kandidatët për deputet nga AAK në Klinë

Sot në Hotel Nora u shënua 24 vjetori i themelimit të AAK-së në Klinë.

Në këtë ngjarje mori pjesë i pari i AAK-së Ramush Haradinaj, kryetari i Klinës Zenun Elezaj, ish – gjenerali Lahi Brahimaj e shum bashkëpartiakë.

Gjithashtu në këtë përvjetor u shpallën tre kandidatët për deputet nga Klina që janë, nënkryetarja e Klinës Marqe Tanushaj, doktor Haxhi Ibishi dhe doktor Hamëz Berisha.