Shënohet viktima e 20-të nga COVID-19, pacientja nga komuna e Shtimes

Klinika Infektive e QKUK-së ka njoftuar se sonte në mbrëmje (25. 04. 2020)  në këtë klinikë ka ndërruar jetë pacientja F.G. (1947), nga komuna e  Shtimes.

Pacientja është spitalizuar në Klinikën Infektive me datën 20.04.2020, dhe krahas infeksionit COVID-19 ka qenë e diagnostikuar edhe me sëmundje të tjera kronike.

Kjo është vdekja e 15 në QKUK nga Covid-19 dhe e njëzeta (20) në nivel vendi nga kjo sëmundje.