77 aksidente dhe mbi 1700 tiketa për kundërvajtje në 24-orëshin e fundit

Në 24-orëshin e fundit janë raportuar për 77 aksidente, ku 56 prej tyre janë me dëme materiale, ndërsa 21 janë më të lënduar.

Me tej, janë edhe 1811 tiketa të shqiptuar për kundërvajtje.

Policia e Kosovës gjithashtu ka njoftuar se ka arrestuar 19 persona, ndërkaq në mbajtje janë dërguar 14.