Albini dhe Vjosa kënaqen me familjet e tyre, në Gërmi!

Kryeministri i Republikës, Albin Kurti dhe presidentja në ardhje, Vjosa Osmani, ditën e sotme i kanë kushtuar familjeve të tyre.

Së bashku, dy krerët e institucioneve kanë vendosur që rrezet e diellit t’i shijojnë në parkun e Gërmisë-Prishtinë.

“Duket që pranvera si mot ju vonua asaj politike: erdhi në muajin prill. Bashkë me Andën e Duan, Vjosën e Prindonin, Lea, Rita dhe unë ia kaluam bukur në parkun Gërmia”, ka shkruar Kurti në Instagram.