4 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 282 raste të reja me covid, 184 të shëruar dhe 5 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 4 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Gjurgjevik i Vogël – 1 rast
Siqevë – 1 rast
Klinë – 2 raste. /Klina.info

SHARE