25 vjetori i lirisë së mediave në Pejë dhe partneriteti me Misionin e OSBE-së

Në Pejë sot u mbajt 24 vjetori i lirisë së mediave në Pejë dhe partneriteti me Misionin e OSBE -së.

Në këtë takim të frytshëm debatues, për të mirën e medias, që u organizua nga OSCE Mission in Kosovo, morën pjesë dhe Enver Maloku dhe Avni Berisha nga Klina.info.

Tryezë diskutimi ishte reflektimi i rrugëtimit të lirisë shtypit

·        Rrugëtimi dhe momenti historik me Misionin

·        Sfidat e hasura dhe rruga përpara për shtyp të lirë dhe të pavarur

·        Roli i unitetit dhe përpjekjeve të përbashkëta për avancimin e lirisë së shtypit

Sesioni mbyllës dhe zotimet për të ardhmen

·        Zgjedhja e bordit dhe anëtarëve të ri të Asociacionit të Gazëetarëve të Pejës

·        Konkluzionet dhe fjalimet përmbyllëse