2 raste me COVID-19 sot në Klinë !

56

Gjatë ditës së sotme 196 pacient të shëruar dhe 258 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, 2 prej tyre janë nga Klina !
Të prekuri në komunën tonë janë nga Klina 1 dhe 1 nga Gllareva