10 komunat e Kosovës, futen në zonën e verdhë!

Ministria e Shëndetësisë përmes një komunikate për media ka njoftuar se edhe 10 komuna kanë hyrë në Zonën Verdhë.

“Suhareka, Shterpca, Klina, Hani i Elezit, Skenderaj, Istogu, Parteshi, Rahoveci, Prizreni dhe Ranilluga”.