443 të infektuar e 28 të vdekur në Klinë që nga fillimi i COVID-19

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Klinë, Shemsedin Berisha, ka konfirmuar për klinainfo se që nga fillimi i pandemisë në Klinë janë konfirmuar 443 raste me COVID-19, kurse tash janë 124 raste aktive. Prej tyre 291 janë shëruar, ndërsa 28 raste raste kanë përfunduar me fatalitet.
“Rastet qe jane ne komunen tone me Covid-19 deri tani te konfirmuara jane keto
443 te infektuar
291 te sheruar
28 vdekje
124 aktive”, ka thënë Berisha për Klinainfo

SHARE