Një i vdekur dhe 10 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 793 raste të reja me covid, 352 të shëruar si dhe 8 të vdekur në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 10 persona nga Klina, dhe një i vdekur mosha e të cilit është 81 vjeç.

Rastet e reja nga Klina, janë nga këto vende

Caravik – 1 rast
Dresnik – 1 rast
Gjurgjevik i vogël – 1 rast
Gremnik – 1 rast
Pjetërq i Epërm – 1 rast
Klinë – 5 raste. /Klina.info

SHARE