𝐀𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐣 ë𝐬𝐡𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐠𝐣𝐞𝐧𝐝𝐣𝐞 𝐭ë 𝐫ë𝐧𝐝ë

▪️ 𝐀𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐣 ë𝐬𝐡𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐠𝐣𝐞𝐧𝐝𝐣𝐞 𝐭ë 𝐫ë𝐧𝐝ë…

Ka të vendosur nje shufer metalike brenda në gjoks dhe duhet patjeter të shkoj në Turqi që të Operohet për herë të katërt.

Shuma është e Papërballueshme për Ardianin dhe familjen e tij prandaj duhet të sherohet Ardiani pas këtij Operacioni te 4 i cili është i rrezikshëm. Dashtë zoti të ketë sukses të plotë që të shërohet plotësisht dhe ta marri dhe Vajzën per kontroll deri ne sherimin e plot por vajza e tij s’mund te vije! Pershkak gjendjes Financiare.

Babë e bijë kanë të njëjtën sëmundje, që t’i kthehen jetës normale ju lutemi kontribo Sepse
ështe shqetësuese personi me një sëmundje të rëndë i cili Quhet Ardian Maraj, ai ju bën thirrje atyre që kanë mundësi për ta ndihmuar qe të bëjnë këtë gjë sepse Operacioni të cilit ai duhet t’i nënshtrohet patjetër është shumë i shtrenjtë dhe i paperballueshëm për familjen e tij.

Sikur problemet e tij te mos mjaftonin edhe vajza e tij e vogel vuan nga e njëjta sëmundje.Andaj siq e keni Ndihmar per 3 Operacionat e par Ta Bëjmë ta kaloj edhe kete Operacion te 4 dhe Shpresojm si popull Human siq jemi ne Shqiptaret ta kaloj Rrezikun per Jete dhe ta sheroj edhe Vajzen e tije Aka Ma Rond Se Babe e Bije te ken te njejtin problem A duhet te mendoj per vete Apo edhe per Vajzen te behemi Bashk Ta Ndihmojmë Ardianin Neser Mund Te Jem unë Ose ti Aj Se do ket nevoj Ta Shofim Ardianin te sheruar me vajzen dhe te jetojn Si te Gjith Te Tjeret😭 Andaj Kontribo dhe ti nëse keni nevoj për Fkte Gjinden imazhet më poshtë Numri i tij është 📞+38344407425!

Nr.i xhirollogarisë (Raiffaisen Bank) (1506001005293811.) Per Ata Jashë Vendit Prishtina Kosovë.( SWIFT CODE: (RBKOXKPRXXX) (IBAN NUMBER: XK051506001005293811) Shpërndajeni shpërndajeni shpërndajeni…😭😭

2

SHARE