Zyrtare; Dukagjini perforcohet me E.Basriun!

Përforcimi parë është qëndermbrojtësi nga Shqipëria i cili sezonin e kaluar ishtë pjesë e Trepçës’89. Eltoni ishtë me parë edhe te Liria e Prizerenit nderkohë edhe ne Shqipëri mbronte ngjyrat e disa klubeve (Kamza, Elbasani etj).

Ne Eltonit i urojm mirë se ardhje, dhe gjithashtu shumë sukses me ngjyrat e klubit tonë.